tiistai 16. elokuuta 2011

Blogger-epäilyksiä..

Nyt se jo alkoi, eli aloin epäillä pidänkö sittenkään tarpeeksi Bloggerista... Ei mitään selväjärkistä syytä siis tähänkään ajatukseen, vaan jotenkin että "olisiko se Wordpress sittenkin kivampi".

Jos totta puhutaan, niin arvoin ja venkslasin suhteellisen pitkään kokonaisuudessaan blogin perustamista, ja sitten sitä, että mihin blogialustaan.. Elämä on kovaa kun on miettii liikaa:D Teen paljon valintoja todella helposti ja pahemmin katumatta, mutta sitten ne pienet jutut, kuten että mitä jukurttia/sampoota/muroja ostaa kaupasta, saattavat kestää suhteettoman kauan. Tää blogi menee samaan kategoriaan näemmä..(Laulaahan Alice Cooperkin, että "it's the little things, that drive me wild..")

(Itse asiassa tausta ja muut asetuksiin liittyvät valinnat menivät suhteellisen kivuttomasti, which was hyvin yllättävää. Tai sitten se johtuu matalasta vaatimustasostani: haluan vain jotain normia.)

Enitenhän pidän ehdottomasti Tumblrista, mutta se on epäjärkevä pohja kirjoittaa mitään pidempää, tai etenkään suomeksi (vaikka kyllähän niinkin porukka tekee); tietenkin juttujen seurailuun se on paras. Tumblrissa se mistä pidän on se, miten kaikki syötteet näkyvät samassa virrassa. (Voisi sanoa että kuten feisbuukissa ikään, mutta empä sanokaan.) Blogaus on siihen verrattuna yksinpuhelua. Ehkä se onkin yhdenlainen pointti..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti