maanantai 15. elokuuta 2011

"Insert: Klassinen aloitusviesti"

Trakoitukseni taitaa olla kirjoittaa sellaisista aiheista, kun kullakin hetkellä tuntuu (ylläri ylläri!), mutta tietenkin on jotain sellaisia aiheita, jotka kiinnostaa eniten, kuten tietynlaiset yhteiskunnalliset aiheet (erityisesti sukupuoliteemat) ja kaunokirjallisuushypetys.

Mitä en aio tehdä:

Sitten sama asia negaation kautta, eli mitä en ainakaan näillä näkymin ole tekemässä:

- Tämä ei ole muotiblogi! Myönnetään, seurailen paljon vaate/muoti-aiheisia blogeja, mutta itse en jaksa tai ole kiinnostunut kuvaamaan vaatteita päälläni, tai muutenkaan pitämään pukeutumispäiväkirjaa. Toisekseen, olen huono (lue: umpisurkea) valokuvaaja, enkä ole kiinnostunut kehittymään siinä taidossa, tai panostamaan kuvauskamoihin, ja kaikki tietävät, että muotiblogi ilman siedettäviä asukuvia on kuolleena syntynyt idea.

- Tämä ei ole lukupäiväkirja! Luen myös säännöllisen epäsäännöllisesti lukupäiväkirja-henkisiä blogeja, mutta sellaistakaan en aio pitää, ihan jo siitä syystä, että henkilökohtaisesti koen hyvin puuduttavaksi ajatuksen kirjoittaa säännöllisesti lukemistani kirjoista yleisiä esittelyjä tai niiden herättämistä tuntemuksista. Ehkä vain olen liian laiska ottamaan analyyttista asennetta lukemaani kaunokirjallisuuteen? (Tämä selittää sen, miksi en lue kirjallisuustieteitä, vaikka kirjallisuusfriikki olenkin..)

- Tämä ei ole opiskelublogi! Varmasti monet aiheet, mistä kirjoitan, liittyvät ainakin eteisesti opiskeluuni, mutta vannon sekä pyhästi että profaanisti, etten kirjoita luennoilla käymisestä, seminaarityön tekemisestä tai sivuainevalinnoista. Ihan vain siitä syystä, että sellainen on aika epäkiinnostavaa (omasta mielestäni, i mean.)

Ja tärkein:

- Tämä ei ole oikeinkirjoitusharjoitus! (Oikeinkirjoitus ja kielioppi noin yleensä on kaunis asia, mutta en halua stressaantua siitä asiasta niin, että miettisin kovinkaan pitkään yksittäistä postausta--etenkin, koska tiedän, että teen helposti kirjoitusvirheitä, koska kirjoitan suhteellisen nopeasti ja mietin aina vähintään kymmentä asiaa kerralla.)

Eipä kai muuta tällä kertaa:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti